Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
5
32x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BH Avatar autora Barbora Hašková | 8.4.2024
Čistá radost ❤️. Konečně máme pořádek v koření a tak krásně, čistě, stylově. Děkujeme. Haškovi 3
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.4.2024
Děkuji za krásnou recenzi. ❤️ Já mám velkou radost z Vaší radosti :-)
Avatar autora Lucie Čambálová | 6.4.2024
Nejvíc boží jednání, komunikace, kvalita výrobku a rychlost dodání ♥️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.4.2024
♥️♥️♥️♥️ Děkuji moc! :-)
Avatar autora Jana Čapková | 29.3.2024
MK Avatar autora Monika Kozáková | 26.3.2024
Krásné samolepky dle přání, rychlé dodání a vstřícná a bezproblémová komunikace :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.3.2024
Děkuji ❤️
Avatar autora | 26.3.2024
+ Super, rychlá a snadná komunikace
+ Snadná údržba
+ Lehká aplikace samolepek

Avatar autora (Administrátor)
Moc děkuji za krásné hodnocení.
Avatar autora Jana Čapková | 23.3.2024
MH Avatar autora Michaela Hovorková | 23.3.2024
Musela jsem nejdřív použit návod :D ale na webu jde lehce najít :) nálepky vypadají krásne :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.3.2024
Děkuji, jsem ráda, že jste vše jednoduše našla a že se Vám samolepky líbí.
MH Avatar autora Marcela Hanzalová | 4.3.2024
Velmi příjemné jednání, rychlé dodání, vstřícnost a perfektní produkt s několika dárky v podobě samolepek
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.3.2024
Moc děkuji za Vaše krásné hodnocení.
Avatar autora | 16.2.2024
Krásné samolepky, dobrý výběr a příznivá cena :) Možnost samolepek na přání, dodání zhruba kolem týdne.
Avatar autora | 2.2.2024
Asi do týdne mi přišly vyrobené nálepky na koření podle mého přání. Všechno je vpořádku, dostala jsem ještě náhradní nálepky a několik dalších jako dárek.
Avatar autora | 20.1.2024
Samolepky jsou moc pěkně, a to jak v černé, tak i v bílé verzi.
Avatar autora | 16.10.2023
Nálepky na koupelnové lahvičky a kořenky byly vyrobeny přesně podle předlohy. Před samotným tiskem samozřejmě došlo k odsouhlasení náhledu. Oceňuji, že nálepky byly ořezané a zbavené zbytkového papíru, takže šly krásně odlepit. Komunikace s paní Danielou byla výborná. V obálce s nálepkami na mě čekalo malé překvapení -ve formě ozdobných samolepek. V budoucnu se velmi ráda na DanielaDesign zase obrátím.
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji za nádhernou zakázku a recenzi. Budu se těšit na příště! :-)
Avatar autora | 30.8.2023
+ Kvalita a design samolepek

Nadherne samolepky na dozy, poprve v zivote jsem si splnila, ze mam na dozach polepy dle svych predstav. Prijemna komunikace. Urcite vyuziju znovu. Dekuji
Avatar autora (Administrátor)
Moc děkuji za tak nádhernou recenzi, která mi udělala velkou radost. Jsem moc ráda, že se Vám samolepky líbí a budu se těšit na příště.
Avatar autora | 19.7.2023
+ Krásné zboží

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji :-)
Avatar autora | 24.2.2023
+ Velice milé a vstřícné jednání a bleskurychlé dodání. Krásné samolepky na kořenky. Ráda se sem vrátím

Avatar autora (Administrátor)
Moc děkuji za recenzi a jsem velmi ráda, že se Vám samolepky líbí. Budu se těšit na příště. :-)
Avatar autora | 17.11.2022
+ Opět vždy perfektní.

Samolepky jsou úžasné. Konečně mám krásně dózy.
Avatar autora (Administrátor)
Moc děkuji za krásnou recenzi! :-)
Avatar autora | 24.10.2022
+ Perfektní. Krásné, designové

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji velmi za Vaší recenzi. Jsem vždy ráda, když je zákazník spokojený. :-)
Avatar autora | 10.10.2022
+ Velmi rychlá komunikace, slečna/paní mi ve všem vyšla vstříc a produkt je parádní.

Avatar autora (Administrátor)
Děkuji za takto krásnou recenzi. Vždy mám radost :-)
Avatar autora | 29.9.2022
+ skvělá komunikace
+ rychlost
+ ochota

Avatar autora | 26.9.2022
rychlá výroba a odeslání,krásná práce,doporučuji
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji Vám za napsání krásné recenze a zpříjemnění mého dne. :-) Jsem vždy ráda, když je zákazník spokojen.